2015-10-24 03:02
H καλιέργεια της dxn
--Η dxn έχει πετύχει την καλλιέργεια του Resishi χρησιμοποιώντας ξύλο καουτσούκ, άχυρο ,ρύζι και νερό για να σχηματίσουν το οργανικό υπόστρωμα που θα αναπτυχθεί το Ganoderma
-Αυτή η μέθοδος παράγει περισσότερα από 200 είδη των πρωτογενών και δευτερογενών στοιχείων, όπως είναι τα ένζυμα, συν-ένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και άλλα ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας, της ποσότητας, την ανάπτυξη της καλλιέργειας και την αντίσταση στα παράσιτα
-. Τα μανιτάρια καλλιεργούνται υπό εξαιρετικά πρότυπα υγιεινής, προκειμένου να τους προστατεύσει από βακτήρια και παρασιτώσεις κατοικίδιων ζώων.
---Το μικτό υπόστρωμα γεμίζεται σε σάκους από πολυαιθυλένιο, καλυμμένο για την πρόληψη της μόλυνσης
--τότε γίνεται αποστείρωση στους 121 βαθμούς Κελσίου για δύο ώρες, μία διαδικασία, η οποία δεν καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά
.- Μετά την ψύξη, το υπόστρωμα εμβολιάζεται με επιλεγμένους ωριμασμέμους γόνους υπό άσηπτες συνθήκες
--Οι σακούλες από πολυαιθυλένιο που περιέχει το εμβολιασμένο γόνο στη συνέχεια τοποθετούνται σε υπόστεγα για περίοδο ενενήντα ημερών
--Στα υπόστεγα της DXN, γίνεται η ανάπτυξη με τις καλύτερες συνθήκες
--Οι κατάλληλες συνθήκες που χρειάζονται απαιτούν θερμοκρασία 26-27 βαθμούς Κελσίου
----Πλήρης ωρίμανση επιτυγχάνεται , όταν το καπάκι είναι εντελώς κοκκινωπό καφέ και τα σπόρια έχουν ριχτεί στην κορυφή του καπακιού.
-Η συγκομιδή γίνεται με σφιχτό μάδημα, κρατώντας τη ρίζα με το ένα χέρι και τραβώντας προς τα επάνω με το άλλο έτσι ώστε κανένα υπολειμματικό μανιτάρι να μην έχει απομείνει μετά τη συγκομιδή.
--Μετά τη συγκομιδή, το μανιτάρι Reishi τεμαχίζεται και ξηραίνεται και αλέθεται σε σκόνη.
--Το προϊόν της εταιρείας DXN
--- το οποίο για συντομία αποκαλείται "Gano", είναι συνδυασμός αυτών 6 ποιο θεραπευτικών ειδών γανοδέρματος